Enviaments

Les comandes se serveixen en 48-72h des de la recepció

Ports

El transport és GRATIS en comandes a partir de 100€

Personalització

Si vols fer una comanda personalitzada, posa’t en contacte amb mi

Cursos

Dates a concretar

Cera de producció ecològica

La cera utilitzada prové de l’apicultura ecològica. És respectuosa amb la natura, no estressa les abelles i garanteix productes lliures de residus.

100% cera d’abella

La cera que utilitzem no ha patit cap tractament. D’aquesta manera manté les propietats originals. El color i l’olor que desprenen són naturals. La composició de les espelmes es redueix a dos ingredients: cera verge d’abella i fil de cotó pel ble.

Espelmes artesanals

Les espelmes estan elaborades manualment. No s’utilitza cap procediment mecànic. Les fem una per una seguint diferents tècniques artesanes. Aquesta manera de treballar es nota en la llum que desprenen.

Espelmes saludables

La cera d’abella té propietats beneficioses per a la salut. La combustió de la cera genera ions negatius que tenen la capacitat de purificar l’aire. Per això són molt recomanables per a les persones amb problemes respiratoris, sensibilitat química múltiple, etc.

Espelmes lliures de parafina

La gran majoria de les espelmes del mercat són de parafina, que s’obté de la destil·lació del petroli. Són fàcils de tenyir i manipular, cosa que permet aconseguir formes i colors molt diversos. Ara bé, poden causar problemes de salut i mediambientals, ja que el petroli és un material tòxic.

Tetimonio de vela de cera de abeja SANNICOLÀS

Aquest Mandala de flors va ser creat per donar llum a la gent de Nepal pel terratrèmol de la primavera 2015. Trenta persones el vam crear cantant mantres durant hores. Gràcies a les espelmes Sannicolàs per donar el Bindu (punt d’inici) de la llum del mandala. Nepal la va sentir.

Uia
Tetimonio de vela de cera de abeja SANNICOLÀS

El meu nom és Sol i gràcies a l’Emília Matilla conec les espelmes Sannicolàs que m’encanten!!

Sol
Tetimonio de vela de cera de abeja SANNICOLÀS

Fa uns anys que utilitzo les espelmes de cera d’abella que elabora l’Emília Sannicolàs i estic encantada. Les espelmes de l’Emília són autèntiques i estan fetes des de l’energia genuïna i creativa, i respectant l’entorn.

M. Àngels Arnau / Psicòloga Holística