Condicions Generals

Les presents condicions generals de venda s’apliquen estrictament a totes les vendes de productes efectuades per la botiga online www.sannicolas.cat.

Tota comanda feta a la botiga online www.sannicolas.cat implica necessàriament a títol de condició essencial, determinant i imprescindible, l’acceptació sense reserves pel Client de les Condicions Generals de Venda de la botiga en línia www.sannicolas.cat vigents el dia en que es dugui a terme la comanda corresponent. A més, el Client reconeix que l’acceptació de les presents condicions implicarà l’aplicació d’aquestes a la comanda a què es refereixen, així com a tota comanda posterior, amb excepció d’aquells casos en què noves condicions siguin posades en el seu coneixement per la botiga en línia www.sannicolas.cat. El fet que la botiga en línia www.sannicolas.cat no recorri en un moment donat a qualsevol de les presents condicions no pot ser interpretat ni equivaldrà a renunciar a recórrer a elles en el futur o en el passat.

La interpretació i l’execució de les condicions, així com tots els actes que siguin conseqüència d’elles, quedaran sotmesos al dret espanyol, llevat que hi hagi disposicions d’ordre públic contràries a això.

 

Impostos

Si esteu dins de la Unió Europea els preus que veureu a la nostra web porten inclòs l’IVA del 21%.

 

Preus

Els preus publicats a la botiga en línia www.sannicolas.cat són en Euros. Tots els preus porten l’IVA inclòs aplicable en el dia de la comanda, qualsevol canvi de taxa d’IVA serà aplicat automàticament als preus dels productes en venda a la botiga online www.sannicolas.cat.

Les ofertes sobre productes de venda a la botiga en línia www.sannicolas.cat es mostraran a l’apartat “Ofertes” o s’indicarà a la fitxa del producte i, si no s’indica el contrari, seran vàlides mentre es mostrin en pantalla.

 

Formes de pagament

En formular la comanda, el client pot triar lliurement pagar les compres que faci a la botiga online www.sannicolas.cat mitjançant:

  • Transferència bancària
  • PayPal
  • Mitjançant targeta de crèdit o dèbit a través del TPV virtual. Acceptem: Visa, Mastercard, American Express … etc.

 

Producte

Les ofertes presentades per la botiga en línia www.sannicolas.cat són vàlides dins de les dates establertes per a l’oferta.

La botiga online www.sannicolas.cat es reserva el dret de modificar l’assortiment de productes en funció de les dificultats imposades pels seus proveïdors.

 

Enviament

Els productes adquirits es lliuraran a l’adreça indicada a la comanda.

Els tiquets de compra s’enviaran a l’adreça de correu electrònic indicada pel client en el seu registre a la botiga online www.sannicolas.cat i també podran ser consultats en el compte de registre creada pel client a la botiga online www.sannicolas.cat.

Els dissabtes, diumenges i festes no hi haurà ni sortida ni lliurament de comandes.

El lliurament es realitzarà puntualment sota la responsabilitat del transportista.

Una comanda es considera lliurada en el moment en què el transportista lliura el paquet o els paquets al client i aquest signa el document de recepció de lliurament.

Correspon al client verificar l’estat de la mercaderia a la recepció i indicar totes les anomalies en l’albarà de recepció de lliurament.

 

Registre d'usuaris

Per navegar per la botiga i afegir productes a la cistella no cal estar registrat. No obstant això, per a realitzar la compra si caldrà que es registri com a usuari. Li demanarem les seves dades personals per generar la seva fitxa de client, aquestes dades quedaran protegits en virtut del que disposa la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Només podran registrar persones majors de 18 anys.

 

Procés de compra

Per comprar a la botiga en línia www.sannicolas.cat serà necessari ser usuari registrat i major de 18 anys.

Afegiu tots els productes que desitgi a la cistella, posteriorment per realitzar la compra feu clic a “Confirmar”. Us demanarem l’adreça d’enviament i l’adreça de client (podeu fer servir la mateixa adreça per a les dues coses).

Posteriorment se us demanarà triar el tipus d’enviament, aquestes tarifes es calculen d’acord amb l’adreça de lliurament proporcionada i el pes total del paquet.

Finalment haureu de triar la forma de pagament, ja sigui mitjançant transferència bancària, PayPal o amb targetes de dèbit o crèdit.

 

Política de devolucions

Si no esteu totalment satisfet, us tornem els diners.

El comprador disposa de 30 dies hàbils per a l’exercici del dret de desistiment, sense necessitat de justificar la seva decisió i sense penalitzacions pel seu exercici.

Si la causa de la devolució fos que l’article retornat no correspon al sol·licitat en la comanda, la botiga online www.sannicolas.cat es farà càrrec de les despeses de la devolució i nou enviament. En qualsevol altre cas les despeses de devolució aniran a càrrec del comprador.

En el cas que el motiu de la devolució és que el material ha arribat en mal estat per una incidència en el transport, haureu d’indicar-nos-ho en un termini de 24 hores perquè puguem efectuar la reclamació a l’empresa de transport.

 

Més informació de com realitzar la devolució i exercir el dret de desistiment aquí.

 

Contacte

En qualsevol moment que ho desitgeu podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per sol·licitar més informació o resoldre els dubtes.

 

Sannicolàs © 2016.