Nadal conscient. Regals amb ànima.

L’any 2020, per estrany, complicat i llarg que ens hagi semblat, ja està arribant a la seva fi. Ha estat un any ple de reptes, de comiats, de renúncia involuntària i de sortir de la nostra zona de confort. El dolor i el dol han passat en molts moments a formar part del nostre dia a dia, però també l’esperança, el suport i l’afecte s’han fet més forts que mai. 

Per tal de superar tots els reptes que aquest any ens ha posat per davant, cadascuna ha centrat els seus esforços i energies de diferent forma. Exercitant la paciència, buscant noves aficions o conciliant la nostra vida professional i personal. Jo he tractat de continuar fent el que més m’agrada: espelmes que portin llum i afecte a les vostres llars.

Així doncs, no volia acomiadar l’any sense compartir amb vosaltres una mica d’amor i força creativa.

 

Nadal conscient

Aquest Nadal, en el qual més que mai necessitem portar llum a casa dels nostres éssers estimats, he preparat dos packs per a totes aquelles persones que busqueu una opció de regal artesanal, conscient i sostenible. He triat unes bosses de cotó orgànic fabricades a Alacant, amb les quals poder regalar les espelmes sense haver de generar residus.

Aquestes bossetes a més de ser l’embolcall més sostenible que he trobat, són totalment reutilitzables en el vostre dia a dia: per a fer la compra, per a conservar verdures a la nevera, utilitzant-les com a necesser, per a portar el berenar o per a qualsevol altre ús que la vostra imaginació pugui donar-li!

 

El pack regal de Nadal

Pinya gran + Avet gran + dues bosses de cotó orgànic

L’avet i la pinya estan tradicionalment associats a la celebració del Nadal i solen formar part de les decoracions nadalenques. L’arbre de Nadal simbolitza el naixement i la pinya, la renovació i el creixement. 

 

El pack regal de Meditació

Ciri curt + pilar Tadasana + una bossa de cotó orgànic

Els ciris s’encenen com a símbol de llum, d’il·luminació espiritual. El solstici d’hivern és una època característicament propensa per a aquesta il·luminació interior a través de la meditació i el recolliment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *